Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

cropped-Front-4.jpg

 

 

 

 

 

 

Fotograf Jørn Berg Lund f. 1957

Birkelyparken 44, 2670

Telefon: 21 29 90 88

Startede som fotograf i en alder af 6 år, da jeg fik min fars Agfa kamera, og filmede løs med Dias film i mange år.

Det er efterhånden blevet til mange billeder igennem tiderne. Overgik til digital platform for snart 7 år siden – og har været igennem flere kameraer siden. Interessen for teknik, og komposition og lyssætning er blevet en stor del af mit arbejde med modeller og i studiet hvor jeg efterhånden fra 2014 og til nu – har gennemgået en forvandling fra at være forholdsvis ukendt – til at være kendt internationalt.

Mange af mine billeder bl.a. Nude Art og Fine Art billeder kan se flere forskellige steder bl.a på www.500px.com/jornlund

I 2015 fik min karriere fart og jeg fik travlt med at arbejde med modeller og her på Lund Foto vil I kunne se eksempler på mit arbejde.

Igennem 2015 har jeg ligeledes samarbejdet med flere internationalt anerkendte fotografer bl.a. Viktor Tatran som jeg havde en joint session med i Jylland sammen med modellen Carolyn Steel

Flere internationale modeller bl.a. Mary Gram, Dezza Lind, Anna Orlova

Seneste tilføjelse til den fotografiske side er reportage og fotojournalist

Sideløbende har jeg fra 2012 kørt verdensprojektet WPDWA – World Photographers Donation for World Aid,  hvor jeg har kontakt til mere end 700 verdensfotografer og disse donere billeder som jeg sælger til fordel for Læger uden Grænser – se hjemmeside her og kig Photogallery Store og køb og støt Læger uden Grænser – www.wpdwa.org

Translate »